Höstsäsong på gång!

Nu börjar det hända lite! Eller rättare sagt, det började hända lite för ganska länge sen, nu börjar det bli dags att öppna för säsongen! Och vad är det då som har hänt? Ganska mycket faktiskt! För det första har vi bytt lokal, på nästan samma ställe fast på andra sidan vägen istället. Adressen till den nya lokalen är:

Utfarten 1
281 49 Hässleholm

Den nya lokalen tror vi kommer att bli ännu bättre än den gamla, lite större bana, bättre möjligheter för kiosk, fler mekplatser, riktig uppvärmning! Dessutom satsar vi stort, vi har köpt nya mattor och nya konor! För att kunna utnyttja detta så mycket som möjligt kommer vi att hålla öppet på söndagar kl 10-17, men även på onsdagar kl 17-21! Eventuellt kommer det även att vara öppet några lördagar, det kommer att anslås i första hand i vårt facebook-flöde.

Vi har lite jobb kvar, men mattorna ligger utrullade för att jämna till sig. Återstår att bygga en bra förarställning och måla konor (och en massa annat som vi kommer på efterhand), men vi hoppas att kunna öppna för säsongen söndagen den 2/10. Håll koll på hemsidan och facebook för information! Vi hoppas på många nya och gamla ansikten!

Additional information